• Hőszigetelő üveg
    A lágybevonatos Low-E üveg alkalmazásával, többrétegűsítésével valamint nemesgázzal való töltésével a Salgotherm Kft. a hőszigetelt üveg "Ug" értékét akár 0,6 W/m2K aláképes csökkenteni.
  • Salgotherm Kft.
    A Salgotherm Kft. 2009. április 20-án alakult gyártócég. Az elmúlt esztendőkben, a válság ellenére is sikerült stabilizálni pozíciónkat a piacon.
  • Savmaratott Üveg
    A savmart üveg felhasználási területe elsősorban az építőipar, döntő többségében hőszigetelő ablaküvegek készülnek belőle. Ezen kívül igen kedvelt termék a belsőépítészetben is, hiszen az üveg további megmunkálásával (csiszolás, fúrás, edzés, ragasztás, stb...), annak ilyen irányú felhasználásában csak a képzelet szabhat határt (belső térelválasztók, polcok, szekrények, asztallapok, fürdőszobai berendezések, garderobok, előszobafalak, lift belsők, lámpatestek, kiegészítők, ajtók, dísztárgyak, szekrényajtók, stb...).
  • Műanyag nyílászáró
    Foglalkozunk műanyag ajtók, ablakok, gyártásával, melyekkel elsősorban a szűkebb környezetünk lakosságát szeretnénk kiváló minőségű termékkel kiszolgálni a lehető legkedvezőbb áron. Jelenleg Csehországi Horizont és Lengyel Avantgarde profilokból készítünk nyílászárókat.
  • Salgotherm Kft.
    A Salgotherm Kft. tevékenységi köre tehát: hő- és hangszigetelő, homokfúvott üveg, valamint savmaratott üvegek és műanyag nyílászárók gyártása.

Aktuális

Bogrács-party-t tartottunk

Címkék: bogrács party.

2016. augusztus 13.-án Salgotherm-es Bogrács Party-t tartottunk!

Az időjárás is kegyeibe fogadott minket, nagyon jó hangulatban telt el ez a szombati nap!

Reméljük, hogy ezzel az összejövetellel sikerült hagyományt teremteni...


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.

  • Glass cutter for sale
  • Eladó ipari ingatlan Salgótarjánban
Mini Galéria
Ön a(z) oldalunk
605121.
látogatója.
Utolsó frissítés időpontja:
2023. 10. 26.